Zdravie / 08. apríl 2014

Vo dvojici to ide lepšie

Matka dvoch detí a lektorka jogy z New Jersey sa venuje tomuto východnému cvičeniu 17 rokov. Len nedávno sa k nej pridala aj malá pomocníčka - jej len štvorročná dcérka, ktorá si tieto cviky jednoducho zamilovala.

Každý človek si praje žiť v harmónii nie len so svojim okolím, ale aj so sebou samým. Preto si joga v dnešnom svete nachádza stále viac a viac fanúšikov. Vďaka telesným, dychovým, meditačným a relaxačným cvikom nám pomáha upevňovať zdravie, ale aj obnovovať harmóniu tela a ducha.  

Laura Kasperzak sa venuje joge už dlhé roky. Vyučuje kurzy a semináre, ale vášeň pre toto východné meditačné cvičenie vyvrcholilo až po narodení jej dvoch detí. Najväčšiu radosť jej totiž robí cvičenie s malou štvorročnou dcérkou. Netrvalo dlho, aby si Mini tieto cvičenia zamilovala rovnako, ako si ich dve zamilovali ľudia na internete. Na Instragrame, kde zverejňujú rozkošné fotografie zobrazujúce spoločné zostavy, majú už viac ako 725 000 nasledovníkov. Tieto fotografie ukazujú, že cvičenie môže byť naozaj zábavné a čím skôr sa deťom zábavnou formou predstaví zdravý životný štýl, tým lepšie.

Monika Budayová/boredpanda.com

Čítaj slovenské správy pohodlne aj v mobile. Stiahni si aplikáciu Slovak news reader