Zaujímavosti / 20. december 2017

Šťastné a bezstarostné Vianoce

Roztočil sa u vás naplno kolotoč starostí s vianočnými darčekmi? Ak ste na konci so silami a nápadmi, máme pre vás niekoľko jednoduchých tipov, ako potešiť aj náročného človeka.

Každé Vianoce väčšinu z nás znova čaká ten istý boj - nákup vianočných darčekov. Chcete, aby obdarovaného darček potešil a vyčaroval mu úsmev na tvári? Nie u každého to je ale jednoduché a správny výber pre niektorých ľudí nám dokáže dať poriadne zabrať. Máme pre vás niekoľko tipov, ako vybrať ten pravý darček pre ženy aj mužov. Stačí sa pritom držať pár overených pravidiel. 

Pre dámy

Vianočné darčeky pre ženy sa veľmi často stanú nákupom vecí do domácnosti. Počas týchto sviatkov by ale aj veľmi praktickú ženu potešilo niečo, čo bude využívať iba ona a čo nemusí byť vyslovene praktické, ale skôr osobné. Pri výbere berte do úvahy predovšetkým záľuby dámy, ktorú chcete obdarovať. Pokiaľ nečíta často knihy, necvičí alebo nie je fanúšikom najnovších technologických vychytávok, budete zbytočne investovať do kníh, športového náradia alebo do elektroniky.  Ak ale vo svojom okolí máte akčnú športovkyňu, určite sa jej zíde funkčné oblečenie, alebo aspoň rukavice či iné športové pomôcky. Pre elegantné dámy je výbornou voľbou šperk, hodinky alebo drahší kúsok kvalitného oblečenia, napríklad kašmír, ktorý poteší v každom veku. Ak hľadáte niečo, čo zaručene vyčarí úsmev na tvári každej ženy, darujte oddych, teda wellness pobyt, masáže a prípadne dovolenku.

 

Pre pánov

Pri výbere vianočných darčekov pre pánov sa môžete rozhodovať medzi praktickým darom alebo drobnosťou, ktorá jednoducho zahreje pri srdci. Aj v tomto prípade sa ale zamýšľajte nad záľubami a štýlom, aký daný pán vyznáva a čomu dáva prednosť. Medzi praktický dar sa ráta hocičo, čo sa obdarovanému mužovi hodí k práci alebo k jeho koníčku.  Vášnivým hráčom sa určite hodí hracia myš alebo klávesnica a technologických maniakov potešíte novou elektronikou. Samozrejme, stále môžete staviť na klasiku a kúpiť oblečenie. Ozvláštnite ho ale zaujímavým motívom, napríklad z populárneho seriálu, ktorý obdarovaný pán sleduje. Ani kozmetika nemusí byť nudná, hľadajte zaujímavé sety, ktoré majú luxusnejšie zloženie a zaujímavý dizajn.

Ak chcete darovať maličkosť, stavte u milovníkov kníh na najnovšiu knihu zo žánru, ktorý má obdarovaný rád. Pre akčného pána sa hodí adrenalínový zážitok alebo lístok na koncert obľúbenej kapely. Klasickým darčekom, ktorý sa hodí pre mužov každého veku sú tiež hodinky alebo manžetové gombíky.

 

Pokiaľ ste u oboch pohlaví skutočne v koncoch a neviete si s výberom darčekov poradiť, stále je tu bezpečná karta - darčekový poukaz do hocakej predajne, o ktorej viete, že tam dotyčný človek nakupuje. 

(Deed/PR)