Kuriozity / 26. marec 2014

Najvtipnejšie komentáre pod príspevkami Roberta Fica

Ak by nás dnes pán premiér požiadal o radu, poradili by sme mu, nech sa z Facebooku radšej stiahne. Ľudia ho totiž odťiaľ ženú vidlami ... respektíve slovami.

Keď sme sa prehrabávali diskusiami na nástenke profilu Roberta Fica, našli sme toľko negatívneho a tolko vulgárneho, že nám budete musieť odpustiť ak si aj v tomto článku zanadávame. Jednoducho sa to na nás nalepilo!

Prečítajte si najvtipnejšie reakcie ľudí, ktorí súčasného premiéra a kandidáta na prezidenta, ľudovo povedané, seriózne odj*bali.

  • Robertko nahodil a Saška poriadne odpálila.

 

  • Kardinál Korec vie odpúšťať a komunistickú minulosť Roberta Fica hodil za hlavu. Robiť to nemal, ľudia si na ňom "pochutnali".

 

  • Robertovi ľudia pravidelne zo srdca prajú K*kot. On nám často nepraje ani to.

 

  • Robert, nechaj politiku, o budúcnosť máš postarané. Martin Škrteľ ťa v FC Liverpool určite rád privíta. On ťa naučí kopať do lopty, ty ho naučíš svoje známe "politické finty". Veď podvádzať sa dá aj pri stávkovaní.

 

  • Niektorí spoluobčania sa dokonca neštítili prirovnať pána Fica k známemu rádiu.

 

  • Podľa niekoľkých opýtaných sú najvtipnejšie práve kladné reakcie. Preto vám na záver pridáme aj zopár zo série "drísty pána Antona". Tak čítajte vy pľuhy!

Ak sa na niektorých komentároch zasmiali alebo sa s nimi dokonca stotožňujete, podporte článok zdieľaním na sociálnych sieťach. :)

Autor: deed / Foto: deed / Zdroj: Facebook profil RF

Čítaj slovenské správy pohodlne aj v mobile. Stiahni si aplikáciu Slovak news reader