Zaujímavosti / 17. apríl 2014

Malý Jasper a psík Zoey pózujú v rovnakých outfitoch

Toto rozkošné duo tvorené desať mesačným Jasperom a 7 ročnou Zoey si jednoducho zamilujete. Na spoločných fotografiách pózujú bok po boku v rovnakých čiapkach a doplnkoch.

Grace Chon, fotografka z LA, vytvorila dokonalú sériu snímok jej malého, večne vysmiateho synčeka Jaspera, a ich psíka Zoey. Možno to tak nevyzerá, ale Zoey je veľmi plachá. Jej príbeh totiž nie je tak šťastný, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Narodila sa v Taiwane pred miestnym obchodom, odkiaľ bola spolu so svojimi súrodencami bez milosti odhodená priamo do priekopy. Našťastie, svedkom celej tejto udalosti bola malá školáčka, ktorá si so Zoeyinou matkou v pätách odniesla šteniatka domov a kontaktovala záchranný tím. Vďaka nej sa Zoeyin príbeh skončil happy endom a teraz spokojne pózuje na roztomilých fotografiách spolu so svojim malým kamarátom.

"Vždy som svojim psom obliekala hlúpe kostýmy, tak prirodzene, keď som mala dieťa, začala som zbierať rôzne klobúky pre fotografie." Chon samú seba považuje tak trošku za „bláznivú psiu ženu“. Po tom, ako videla, že detské čiapky nemusia vyzerať skvele len na malom Jasperovi, zamerala sa svojim fotoaparátom aj na Zoey. Oboch oblieka do rovnakých kostýmov a dáva im rovnaké čiapky a doplnky. Svojho synčeka aj štvornohého člena rodiny jednoducho miluje, ako lepšie teda využiť svoju kreativitu a ich krásne priateľstvo? Aj napriek svojej minulosti je zo Zoey šťastný psík, ktorý sa však ešte stále bojí nových vecí. Preto bolo príjemným prekvapením jej nadšenie zo všetkých rekvizít a doplnkov. Fotografovanie jej robí radosť a trpezlivo pózuje až do posledného záberu. Jasperov úsmev a Zoeyin pohľad sú jednoducho neodolateľné.

Monika Budayová/zoeyandjasper.tumblr.com/boredpanda.com

Čítaj slovenské správy pohodlne aj v mobile. Stiahni si aplikáciu Slovak news reader